Opdateret 30-05-2018
Bruger-login
Navn:
Kode:
 

 
Energi- & belysnings eftersyn

LED MakeoverEt godt lys er essentielt - uanset om det er i børnehaven, skolen, butikken, kontoret eller på plejehjemmet. Det lys, vi omgiver os med, har stor betydning for såvel velbefindende som koncentrationsevne og spiller derfor en central rolle for et godt arbejdsmiljø.

Mange steder har man smukke, unikke, kostbare, elskede eller bare velfungerende lamper, som kun har den ulempe, at de ikke lever op til moderne krav om energirigtighed. Det er synd hvis man er nødt til at skille sig af med disse lamper, eller gøre vold på dem ved at sætte sparepærer i, som hverken passer ind i stilen eller giver det rigtige lys. Holbech Design har løsningen:

 

Holbech Lys tilbyder eftersyn, hvor vi gennemgår belysningen fra A-Z med henblik på at forbedre arbejdsmiljøet samt opnå energibesparelser.

Ved hjælp af den nyeste LED teknologi og moderne lystekniske materialer, optimerer vi eksisterende lamper og opnår besparelser på mellem 50-80 %

 LED Makeover LED Makeover LED Makeover LED Makeover

Optimering af eksisterende lamper
Ved at opmåle eksisterende belysning og lokaler er det muligt at bestemme lampens evne til at udsende lys, og rummets evne til at reflektere lys fra f.eks. loft, vægge og gulv.

Ud fra målinger på stedet, undersøger vi hvilke muligheder der er for at optimere lampen og lys kvaliteten.

Vi undersøger:
Lampens geometri og placering i rummet.
Lyskilden og eventuel reflektors effektivitet, samt deres placering i lampen.
Lampens frontglas og øvrige dele, da disse kan reducere lyset med op til 60 %.

Forbedringer:
Gennem beregninger, målinger og praktiske forsøg finder vi den rigtige lysstyrke og lyskilde til den bestemte situation.
Ved udskiftning af reflektor og frontglas benytter vi moderne materialer der minimerer lystabet. Dette gøres dog kun hvis målingerne viser, at det er nødvendigt.

Skræddersyet belysning:
Med LED kan vi styre lyset nøjagtigt i den retning vi ønsker, og vi bruger ikke energi på at sende lyset i en forkert retning.
LED teknologien giver os også mulighed for at tilpasse lysets styrke præcist til situationen, helt ned til +/- 1 Watt.
Lampens optimerede funktion, lave varmeudvikling og den præcise tilpasning giver tilsammen de anselige energibesparelser på 50-80 %.

Efter et besøg rådgiver vi om  de fordelagtige ændringer, som kan give energibesparelser og/eller et bedre lys. Desuden udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, som tilgodeser lige netop jeres ønsker og behov.

Læs mere om processen og fordelene i vores brochure, se også artiklen fra Byggeri og arkitektur #33.

Kontakt vores konsulenter på tlf. 63 11 13 11 eller på mail for et uforpligtende tilbud eller flere informationer.