Opdateret 30-05-2018
Bruger-login
Navn:
Kode:
 

Nyhedsarkiv

Her kan du se samtlige nyheder - både de seneste og alle tidligere.

12-10-2011
Nyborg Spotlight 135-40

En stilren og energieffektiv LED spot, som giver en kraftig lyskegle.
Med et forbrug på kun 28W, lille varmeudvikling, god farvegengivelse og en lysmængde på 6500 Lux på 1 m, er denne det naturlige valg til f.eks. butikker, museer og varehuse. Nyborg Spotlight leveres med adapter så den lige er til at klikke i eksisterende skinnesystemer.

Læs mere her

06-06-2011
Nyborg Spotlight 135-100

En stilren og energieffektiv LED spot, som giver et kraftigt blændfrit lys.

Nyborg Spotlight 100° blev udviklet på baggrund af en stigende interesse for spots med LED lyskilde. Mange spots er forsynet med ældre energislugende lyskilder med dårligt lysudbytte, hvilket gør Nyborg Spotlight til et naturligt valg ved udskiftning, energioptimering samt i nyt byggeri.

Læs mere her

17-05-2011
Holbech LED Makeover

Opnå store energibesparelser på 50-80%

Med en LED makeover fra Holbech Design er det muligt at transformere eksisterende lamper og opnå LED teknologiens mange fordele. Derved undgår man hyppig udskiftning af lyskilder - uden udgifter til nye lamper, elektrikere eller maling.

Læs mere her

16-05-2011
Nyborg Downlight

En stilren og energieffektiv LED indbygningsspot, som giver et kraftigt blændfrit lys.

Nyborg Downlight blev udviklet på baggrund af stigende interesse for indbygningsspots med LED lyskilde.
Mange Downlights er forsynet med ædre energislugende lyskilder med dårligt lysudbytte, hvilket gør Nyborg Downlight til et naturligt valg ved udskiftning, energioptimering samt i nyt byggeri.

Læs mere her

14-05-2011
Nyborg Pendel

En dekorativ og enestående pendel som på smukkeste vis forener design, energibesparelse og kraftigt lys af højeste kvalitet. Vi anvender kun LED'er af højeste kvalitet fra f.eks. Philips, Cree og giver derfor 5 års garanti på hele lampen.

Nyborg Pendel er en unik LED pendel, som er udviklet til at udnytte LED'ens mange muligheder.
Transformeren er integreret direkte i lampen, hvilket gør at den tilsluttes direkte til 230V og kan dæmpes med almindelig Triac dæmper. Er født til intelligent lysstyring såsom daglysstyring, tilstede- og bevægelsessensorer.

Læs mere her

10-05-2011
Holbech Venti 400

Holbech Venti 400 er en rustik og stilren loftlampe med energibesparende LED. Lampen giver et godt lys med god farvegengivelse og farvetemperatur efter eget valg.

Holbech Venti 400 blev udviklet på baggrund af en konkret opgave i en lavloftet cykelkælder.
Et af de ønsker kunden havde var at det skulle være en robust lampe, da den ikke skulle indbyde til vandalisme og besværliggøre tyveri af lyskilden.

Læs mere her

07-06-2010
Zink Light LED - Lys uden grćnser

Det nyskabende LED armatur fra Holbech Design demonstrerer på smukkeste vis, hvordan en traditionel arkitekttagrende med hjælp fra LED lyskilder kan omdannes til et nyt og spændende produkt.

Se mere her

 

26-04-2010
Kerteminde Pendel - et nyt og unikt LED armatur

Vi har netop lagt sidste hånd på den nyudviklede Kerteminde Pendel, som på smukkeste vis kombinerer design, lyskvalitet og energibevidsthed.

Se billeder og flere informationer om den unikke lampe her.